Joulutervehdykset 2013

Olemme lahjoittaneet vuonna 2013 joululahjoihin ja tervehdyksiin varatut rahat Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja kumppaneillemme hyvää ja rauhallista joulua!


Uudet sivumme

Uudistimme kotisivumme ja toivomme että niiden avulla saat entistä paremman kuvan tarjoamistamme tuotteista ja palveluista.  


Xetpoint uudisti TAKK:n internet palvelun

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus (TAKK) on monialainen kouluttaja Pirkanmaan talousalueella jonka koulutustarjonta koostuu mm. ammattitutkinnoista ja kursseista, henkilöstökoulutuksesta yrityksille, oppisopimuskoulutuksesta sekä työvoimakoulutuksesta. TAKK uudisti verkkosivunsa Xetpoint Oy:n toimittamalla avoimen lähdekoodin Typo3-julkaisujärjestelmällä. Lue lisää tarjoamistamme julkaisujärjestelmistä. Tutustu TAKK:n uudistettuihin Internet-sivuihin.


Xetpoint toteutti Pihla ikkunoiden ja ovien työryhmäratkaisun

Suomen johtava ikkunoiden ja ovien valmistaja Pihlavan Ikkunat Oy päätyi Xetpoint Oy:n toteuttamaan työryhmäratkaisuun. Ratkaisun pohjaksi valittiin avoimen lähdekoodin työryhmäohjelmisto jonka helpon muokattavuuden ansiosta samaan käyttöliittymään saatiin yhdistettyä ikkuna- ja ovitehtaalle tärkeät tuotanto- ja myyntitilastot.