SteelEye LifeKeeper

SteelEye LifeKeeper on ratkaisu tarpeisiin joissa vaaditaan palveluiden ja sovellusten korkeaa käytettävyyttä. Se takaa liiketoimintasi tärkeiden palveluiden toiminnan 24/7, vuoden jokaisena päivänä.

LifeKeeper on modulaarinen ohjelmistoratkaisu jonka avulla vikatilanteista toivutaan automaattisesti, ilman käyttökatkoja. LifeKeeper on saatavilla Linux, Windows- ja virtuaaliympäristöihin.

LifeKeeper seuraa palvelinten ja palveluidesi tilaa koko ajan ja reagoi vikatilanteisiin ennen kuin ongelmat vaikuttavat palveluiden toimintaan.

Korkean käytettävyyden klusterointi

LifeKeeper seuraa ja valvoo palveluita sovellustasolla, ei pelkästään laitteistotasolla. Sen avulla saadaan varmistettua että tärkeät palvelusi todella toimivat, vaikka laitteistovikaa ei olisikaan.

LifeKeeper on helppo asentaa ja siinä on valmiina tuki useille tärkeille sovelluksille kuten Oracle, SQL, Exchange, Apache, MySQL, IIS ja SAP. Tarvittaessa LifeKeeper saadaan tukemaan myös omia sovelluksia.

LifeKeeperin avulla palveluidesi toiminta saadaan turvattua vähintään 99,99% tasolla mikä tarkoittaa vuodessa alle 53 minuutin käyttökatkoa.